ROUTE

Hoe u ons kunt vinden….

Het bungalowpark boerenslag is zeer goed bereikbaar.

Met de auto:

 

Komend uit de richting Amersfoort of Utrecht

U komt over de A1 of de A2 richting Amsterdam en neemt voor Amsterdam de A9 richting Schiphol/Alkmaar. U volgt de A9 tot het einde bij Akmaar. Zie verder onder “Vanaf Alkmaar”.

 

Vanaf Alkmaar

Bij Alkmaar neemt u de ring-west (N9) richting Den Helder. U volgt de N9 tot aan Sint Maartensvlotbrug. Daar gaat u op de kruising bij de vlotbrug linksaf richting Sint Maartenszee (Zeeweg). Op de rotonde bij de duinen gaat u rechtsaf (Westerduinweg).

N.B. Bij de rotonde, onmiddellijk aan uw rechterhand, kunt u de toegang tot het bungalowpark (achter de slagboom) aan de parallelweg al zien.

Na ongeveer 200 meter vanaf de rotonde bereikt u de toegang tot deze parallelweg.  (Hier is ook de toegang tot Camping Sint Maartenszee). U rijdt vóór de Camping over de parallelweg terug (richting rotonde). Aan aan het einde van de parallelweg vindt u de slagboom met de ingang tot het park.

 

Komend uit de richting Rotterdam of Den Haag

Komt u over de A4, dan neemt u na Schiphol bij Badhoevedorp de A9 richting Alkmaar tot het einde bij Alkmaar. Zie verder onder “Vanaf Alkmaar”.

 

 

Met het openbaar vervoer

Kunt u ons bungalowpark bereiken vanaf station Alkmaar met buslijn 151. Met deze buslijn  kunt u op 100 meter van de ingang van ons bungalowpark uitstappen bij halte “De Goudvis”. De ingang van het park ligt tegenover de bushalte, naast de rotonde.

Reacties zijn gesloten.